Unravel Two EA Access ve Origin Access'e Eklendi

17.01.2019 20:14 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Unravel Two'yu EA Access ve Origin Access sisteminin kütüphanesine ekledi.

Xbox Store
Origin

EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık 65 TL. Origin Access Basic aboneliği aylık € 3.99, yıllık € 24.99. Origin Access Premier aboneliği aylık € 14.99, yıllık € 99.99.  

Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Geçmişten kopulduğunda yeni bağlar kurulmaya başlar. Unravel Two’da kendi Yarny’nizi yaratabilirsiniz. Daha sonra yerel ortak modda veya tek oyunculu olarak diğer Yarny’lerle ilişki kurabilir, arkadaşlık geliştirebilir ve serüvende ilerlerken birbirinize destek olabilirsiniz.
 
Soğuk ve etkileyici bir bölgede başlayacağınız serüvende ilerlerken oluşan yeni hayata tanıklık edin. Enerji, coşku, ilham dolu ve canavarların da eksik olmadığı etkileyici bir hikayeye başlayın. Tüm zorluklara karşı olumlu bir tavırla ve korkusuzca göğüs gererek etrafınızdaki dünyayı harekete geçirip kimsenin koparamayacağı arkadaşlık bağını keşfedin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unravel Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Coldwood Interactive Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler