Unreal Engine 3 ile Çok Farklı Bir Oyun

Oyunda kaptan, sıhhiyeci ve mühendis olmak üzere şimdilik üç sınıf bulunuyor.
28.08.2011 17:54 Gökhan Yılmaz

 
     Epic Games'in oyun motorunu tüm güncellemeleriyle birlikte herkese ücretsiz sunması çeşitli stüdyoların akıllarındaki orijinal projeleri hayata geçirebilmelerine ve bizim de kalıplaşmış standart oyunlardan farklı şeyler oynayabilmemize imkan tanıyor. Amatör olarak başlayıp Unreal forumlarında büyüyen bu projelerden birine The Ball'u örnek verebiliriz. Şu an Steam'de 20$'a satılıyor.
 
     Bu projelerden biri daha yeni gün yüzüne çıktı. Spocean sizi deniz savaşlarına götürmeye hazırlanıyor, hem de daha önce hiç görmediğiniz bir yüzüyle.
 
     Unreal Engine 3'ten güç alan oyunda etrafınızı yarı kurgusal yarı fantastik bir tahta sanatı çevreliyor. Kendinizi Pinokyo'nun diyarından çıkmış gibi hissederken karşılaştığınız savaşlar kendinize gelip silkinmenizi sağlayacaktır. Evet, Spocean'da gemi savaşları konu alınıyor ve siz Napolyon döneminden çıkmış yelkenli eski tip gemilerin mürettebatından birisiniz. Takım tabanlı online modlarda karşı gemiye esir düşmemek için güllelerinizi doldurmanız ve toplarınızı ateşlemeniz gerekiyor.
 
     Spocean henüz beta döneminde ve geliştirilmeye devam ediliyor. Eğer ilginizi çektiyse betasını buradan deneyebilirsiniz. Ekran görüntüleri ve oynanış videosu aşağıda bulunuyor (HD versiyon).
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spocean Platformlar: PC Geliştirici: Woodley Games Dağıtıcısı: Woodley Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler