Unreal Engine 4'ten Gerçek Görüntüler

31.03.2016 12:40 Gökhan Yılmaz

     Eski bir DICE çalışanı olan Rens isimli 3D artist yayınladığı video ile oldukça ilgi gördü zira tasarladığı çevre detayları gerçeğinden ayırt edilemiyor. 4K çözünürlük ile ismine 4K Deneyimi koyduğu çalışması Unreal Engine 4'te gerçek zamanlı olarak çalışabiliyormuş. Videoda ekran görüntüleri bulunuyor fakat bu kadar ilgi gördükten sonra kısa bir süre içerisinde gerçek bir video daha görebiliriz.
 
     Sanatçının göstermek istediği Unreal Engine 4'ün yapabilecekleriymiş. Bu küçük sahnelerde son derece etkileyici bir iş çıkarmış fakat yine de açık bir çevrede gerçek zamanlı bir demo görmek isteriz. Çünkü tek bir sahneye odaklanırken bu kadar detayın bulunması normal ama işin içine yapay zeka, oyun mekanikleri, fizikler ve tüm çevre girince oyunlarda gerçek zamanlı olması hayal gibi oluyor. En azından şimdilik.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler