Unreal Engine 5 Erken Erişime Açıldı

26.05.2021 18:10 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Unreal Engine 5 oyun motorunun erken erişime açıldığını duyurdu.

Oyun geliştiricileri bugün itibarıyla Unreal Engine 5'in erken erişim sürümünü Epic Games Başlatıcısı üzerinden indirerek yeni nesil oyun motorunun en heyecan verici yeni özelliklerini test edebilir.
 
Özellikleri test edebileceğiniz örnek proje Valley of The Ancient Epic Games Başlatıcısı'nda 100 GB. Tüm demoyu çalıştırmak için minimum sistem gereksinimleri NVIDIA GTX 1080 veya AMD RX Vega 64, 8 GB VRAM ve 32 GB RAM. 30 FPS için 3.4 GHz hızında 12 çekirdekli CPU, NVIDIA RTX 2080 veya AMD Radeon 5700 XT ve 64 GB RAM öneriliyor.
 
Demoyu tam olarak çalıştıramasanız da içeriğini inceleyerek erken erişimde bulunan özelliklerin her birinin imkanlarından nasıl yararlanılabileceğini anlayabilirsiniz.
 
Epic Games tarafından belirtilene göre Unreal Engine 5 yeni sanallaştırılmış mikropoligon sistemi, yeni ışıklandırma sistemi ve yeni animasyon sistemi gibi özelliklerle birlikte görsel açıdan nesiller arası sıçrama vadediyor.
 
Tam sürüm 2022'nin başlarında çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler