Unreal Engine 5 Sunumu Yeni Nesil Grafikleri Gösteriyor

12.06.2023 17:09 Mehmet Tandoğan

 
Epic Games, Future Games Show Summer Showcase 2023'te Unreal Engine 5 için yeni bir video paylaştı. Yayınlanan videoda yeni nesil grafikleri gösteren bir içerik bizlere sunuldu. Video ile beraber Unreal Engine 5 oyun motoruyla karşımıza çıkabilecek görseller yer alıyor.
 
Unreal Engine 5 ile daha gerçekçi grafikler ortaya çıkabiliyor
 
 
Epic Games tarafından yayınlanan video içerisinde çeşitli sanatçıların Unreal Engine 5 üzerindeki çalışmaları bir araya getirildi. Bu çalışmaların çoğu elbette konsept bir içerik olarak karşımıza çıktı ve çoğunun şu an için oyunlarda karşımıza çıkması açıkçası pek de beklenilecek bir şey değil. Videoda The Witcher'dan ilham alan bir ortam ve Call of Cthulhu oyununun haritası yer aldı.
 
Elbette Epic Games tarafından sunulan UE5 oyun motoruyla beraber hem büyük bütçeli hem de bağımsız geliştiriciler ilgi çekici görsellere sahip oyunlar sunabiliyor. Oyun motorunun tüm avantajlarından yararlanmak isteyenler için de bu tarz içerikler dönem dönem sunuluyor.
 
İşte UE5 videosu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler