Unreal Tournament 2004 için RTX Remix Betası Yayınlandı

05.02.2024 18:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Arena tarzı nişancı aksiyon oyunu Unreal Tournament 2004 için şu anda yeni bir RTX remix modu geliştiriliyor. Mod geliştiricisi RuneStorm tarafından oyunculara sunulacak olan bu sürümün şu anda demosu yayınlanmış durumda. Demo, projenin beta yapısını temsil ediyor.
 
Beta demosu şu anda indirilebilir durumda 
 
 
 
Diğer RTX remix modlarında olduğu gibi Unreal Tournament 2004 için geliştirilen sürümde de dokuların iyileştirildiğini ve ortamların daha da dikkat çekici göründüğünü görebilirsiniz. Ancak bu sürümün hala beta aşamasında olduğunu ve demo içerisinde bazı görsel hataların bulunabileceğini unutmayın.
 
Ayrıca oyun içerisinde yer alan haritaların herhangi bir ışın izleme efektine sahip olmadığını da belirtmekte fayda var. Durum böyle olunca beklentilerinizi düşük tutabilir ve ona göre demoya geçiş yapabilirsiniz.
 
Eğer bu tarz demolar ilginizi çekiyorsa Unreal Tournament 2004 RTX Remix modunun beta demosuna buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament 2014 Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler