Until Dawn Geliştiricisi Supermassive Games “Shattered State” İsim Haklarını Aldı

18.08.2018 09:07 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 4 korku oyunu Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nde yukarıdaki logo ile birlikte “Shattered State” için isim hakkı kaydı yaptığı ortaya çıktı.
 
2015'te çıkan Until Dawn'ın hakları Sony Interactive Entertainment'e ait, “Shattered State” ise Supermassive Games'in kendisine ait olarak görünüyor, bu da oyunun PlayStation 4 dışındaki platformlara da gelebileceğini işaret ediyor. Stüdyonun 10 yıllık tarihinde PlayStation platformuna özel olarak geliştirmediği iki oyunu var: İlki 2010'da PC'ye çıkan Big Match Striker; ikincisi 2012'de PlayStation 3, PlayStation Vita ve PC'ye çıkan Doctor Who: The Eternity Clock. Bu iki oyunun da hak sahibi ve yayıncısı Sony Interactive Entertainment değildi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 51 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler