Until Dawn PC ve PS5'e Geliyor: İlk Fragman Yayınlandı

01.02.2024 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Ballistic Moon stüdyosunun üstlendiği Until Dawn oyununun gelişmiş bir sürümü şu anda yolda. İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen interaktif korku oyunu şimdi PlayStation 5 ve PC için yeniden düzenlenmiş bir sürümle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni geliştirmelerle beraber geliyor 
 
 
 
Sekiz arkadaşın büyük bir mücadeleye atıldığı ve korkularıyla yüzleştiği bu yapımda elbette hem PlayStation 5 hem de PC için çeşitli geliştirmeler yer alıyor. Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen yeniden düzenlenmiş sürüm içerisinde belirtilerine göre çarpıcı görseller, animasyonlar, atmosferler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Sinematik unsurlarla beraber yer aldığımız yapımda seçimlerimiz oldukça önem arz ediyor ve burada yer alan karakterlerin her birini hayatta tutmaya çalışıyoruz. Yaptığımız seçimlerin karakterlerinin kaderlerini belirlediği yapım oyuncular tarafından sevilen bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 11 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 42 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler