Uplay+'ta Anno 1800 Bulunmuyor

04.09.2019 19:22 Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un, Microsoft'un Game Pass servisine benzeyen abonelik servisi Uplay + sorunlarla birlikte dün erişime açılmıştı. Dün yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi resmi Ubisoft sitesinin içerisindeki Uplay + bağlantılarının çalışmaması abonelere ilk 1 ay ücretsiz abonelik verileceği söylenmesine rağmen ücret alınması gibi sorunlarla karşılaşmıştı Uplay + aboneleri. Bu sorunlardan sonra Ubisoft, kısa süre içerisinde sorunu düzelteceklerini açıklamıştı ve öyle de oldu sorunların çoğunu çözdüler.
 
Ancak çözülen sorunların üstüne bugün yeni bir sorun daha eklendi. Bildiğiniz gibi Uplay + servisine belirli bir ücret veriyorsunuz ve Ubisoft'un belirlediği oyunları, oyun kaldırılana kadar ya da aboneliğiniz bitene kadar oynayabiliyorsunuz. Oyun severlerin bu servise bu ay için abone olmalarını sağlayan en büyük sebeplerinden biri ise Anno 1800 oyunuydu. Fakat servise abone olan oyuncular Anno 1800'ün sayfasına ulaşmaya çalıştıklarında oyunun bir sayfası olmadığını fark ettiler. Ubisoft ise, teknik bir sorun sebebiyle şu anda erişime açamıyoruz ancak en kısa sürede erişime açılacak, verebildiğimiz en yakın zamanda oyunun ne zaman erişime açılacağına dair bir tarih açıklayacağız dedi.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno 1800 Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler