Uzayın Derinliklerinde Geçen Bir Hayatta Kalma Oyunu: The Solus Project

Oyunun atmosferi doyurucu görünüyor.
20.07.2015 14:45 Ömür Gencer


      Daha önce Unmechanical'ı geliştiren Teotl Studios ve Q.U.B.E: Director's Cut ve Tower of Guns gibi oyunlardan tanıdığımız Grip Games yeni bir oyun için kolları sıvadı. Bu iki firmanın geliştirdiği oyun oyuncuları çok uzak bir gezegende yaşam mücadelesi verdirecek.
 
       The Solus Project adını alan oyunda insanoğlunu kurtarmak için uzayın derinliklerine uzun bir keşfe çıkıyoruz. Ne yazık ki keşfimiz sırasında bir şeyler ters gidiyor ve gemimiz Gliese-6143-C adlı bir gezegene çarpıyor. İnsanoğlunu kurtarmak için çıktığımız yolda kendi canımızın derdine düşüyor ve Dünya'ya sinyal göndermeye çalışıyoruz.
      Hayatta kalma türünde olan The Solus Project'te devasa mağaralara girecek, insanlar dışındaki canlılar tarafından inşaa edilen tapınakları keşfedeceğiz. Yayınlanan duyuru videosunda da görebileceğimiz gibi oyundaki bir cihazlar etrafımızdaki çevre koşullarını sürekli gözetleyebileceğiz. Bulunduğumuz gezegendeki uzaylı türünün gizemlerini çözerken meteor yağmurları veya dev okyanus dalgaları da hayatımızı tehlikeye atacak riskler arasında yer alıyor. 
 
       Unreal Engine 4 kullanılarak PC ve Xbox One için geliştirilmekte olan The Solus Project, 2016'nın ilk çeyreğinde çıkışını yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. The Solus Project hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Solus Project Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Grip Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler