VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 1. Haftası Tamamlandı!

04.04.2023 22:32 Hamit Can Sayılgan

 
    Riot Games ve ESA Esports işbirliği düzenlenen VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split 1. haftası tamamlandı! 
 
    9 takımın mücadele edeceği ligde ilk gün; Galakticos ile SuperMassive ve Fenerbahçe Esports ile S2G Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda SuperMassive, 2-1 Galakticos'u, S2G Esports ise Fenerbahçe Esports'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.
 
     İkinci gün; Thunderbolts ile Galatasaray Esports ve Digital Athletics ile DenizBank İstanbul Wildcats karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Galatasaray Esports, 2-0 Thunderbolts'u, Digital Athletics ise DenizBank İstanbul Wildcats'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.
 
     Üçüncü gün; Fire Flux Esports ile Papara SuperMassive karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galibiyet elde eden taraf Fire Flux Esports oldu! Böylelikle VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 1. haftası tamamlandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler