VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı!

04.08.2024 21:54 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Riot Games tarafından Güney Kore'de düzenlenen VALORANT Champions 2024'te D grubu karşılaşmaları oynandı! Böylelikle tüm grupların açılış karşılaşmaları tamamlanmış oldu. Bir sonraki karşılaşmalarda Playoff etabına yükselen ve elenecek olarak takımlar belirlenecek.
 
     Turnuvanın 4. ve son gün açılış karşılaşmaları G2 Esports ile Paper Rex ve temsilcimiz FUT Esports ile EDward Gaming arasında gerçekleşti.
 
 
 
     G2 Esports ile Paper Rex arasında gerçekleşen karşılaşmanın sonucunda galip gelen taraf 2-0'lık skorla Amerika temsilcisi G2 Esports olmayı başardı. FUT Esports ile EDward Gaming arasında gerçekleşen günün ikinci karşılaşmasında ise temsilcimiz 2-0, EDward Gaming'e mağlup oldu. 
 
     Kazanan takımlar G2 Esports ile EDward Gaming yükselme, kaybeden takımlar Paper Rex ile FUT Esports eleme karşılaşmasında eşleşti. 
  
     VALORANT Champions 2024, 6-7 Ağustos tarihleri arasında yükselme karşılaşmaları, 8-9 Ağustos tarihlerinde ise eleme karşılaşmalarıyla devam edecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 1 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 1 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 1 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 2 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler