VALORANT Champions İstanbul'da Playoff Etabına Yükselen 2. Takım OpTic Gaming Oldu!

03.09.2022 12:23 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Champions İstanbul turnuvası bütün hızıyla devam ediyor. Turnuvanın Playoff etabına yükselen 2. takımı B grubundan OpTic Gaming oldu! OpTic Gaming, LOUD'u 2-1 mağlup ederek Playoff etabına yükseldi.
 
     Dün gerçekleşen karşılaşmalarda B grubunun galip takımları OpTic Gaming ve LOUD karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda OpTic Gaming, LOUD'u 2-1 mağlup ederek Playoff etabına yükseldi. D grubunda ise açılış karşılaşmaları oynandı. DRX ile FURIA, fnatic ile 100 Thieves'in karşı karşıya geldiği karşılaşmaların sonucunda DRX 2-0, 100 Thieves ise 2-1 rakiplerini mağlup etmeyi başardı.
 
     DRX ile 100 Thieves, Playoff etabına yükselmek için bugün saat 21:00'da karşı karşıya gelecek. C grubunda FunPlus Phoenix ile KRÜ Esports, XSET ile XERXIA, açılış karşılaşmaları bugün saat 18:00'da oynanacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler