VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta Tamamlandı!

02.04.2023 18:22 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Şampiyonlar Turu kapsamında Riot Games tarafından Berlin'de düzenlenen VCT EMEA 2023 Ligi'nde Süper Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcilerimizden FUT Esports, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederken BBL Esports haftayı galibiyetsiz tamamlandı.
 
     VCT EMEA 2023 Ligi'nde ilk hafta Süper Hafta kapsamında 5 gün boyunca 2 karşılaşmayla gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda haftayı mağlubiyetsiz olarak tamamlayan takımlar Fnatic ve Team Vitality oldu. Team Liquid, FUT Esports, Karmine Corp, KOI, Natus Vincere ve Team Heretics, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla haftayı tamamlarken, BBL Esports ve Giants haftayı galibiyetsiz olarak tamamladı. 
 
    VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. hafta 5 Nisan Perşembe günü saat 22:00'da Team Vitality ile FUT Esports arasında oynanacak karşılaşma ile devam edecek!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler