VPL Champions League Şampiyonu Galatasaray Oldu!

31.01.2020 16:45 Hamit Can Sayılgan

 
      2019-2020 FIFA Virtual Pro League turnuvasının şampiyonu Galatasaray Espor oldu. Dün gece Galatasaray Espor ile Göztepe Gaming arasında oynanan büyük final karşılaşmasının sonucunda Galatasaray oynadığı her iki karşılaşmayı da (1-0 / 3-2) galibiyetle sonuçlandırdı ve VPL Champions League 2019-2020 sezonunun şampiyonu olmayı başardı. 
 
     Galatasaray Espor şampiyonluğunu resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Takımın yaptığı duyuru;
 
     "Fifa Pro Clubs (11vs11) takımımız geçtiğimiz sezonun şampiyonu olarak katılım hakkı kazandığı ve kuruculuğunu Totti’nin yaptığı VPL Champions League’de şampiyon oldu. VPL Champions Leauge’de grubunu lider olarak bitirip, final aşamalarını da namağlup olarak tamamladı."  
 
     VPL Champions League, FIFA 20 futbol oyununun 11'e 11 modu olan Pro Clubs modunda oynanıyor. Bu futbol simülasyonunda takımlar her oyuncuyu farklı bir kişinin yönettiği 11'lerle sahaya çıkıyor.     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler