VRL Türkiye: Birlik'te 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

11.03.2022 16:57 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik'te 4. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı! 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda ligin 4. hafta 4. günü galibiyet elde eden takımları; Surreal Esports, Thunderbolts Gaming, Galakticos ve Fire Flux Esports oldu.
 
 7 Mart 2022 - Pazartesi
 
Surreal Esports 2-0 Futbolist
Thunderbolts Gaming 2-0 Team Lixa
 
8 Mart 2022 - Salı
 
Galakticos 2-1 Fenerbahçe Espor
Galatasaray Espor 0-2 Fire Flux Esports 
 
      4. hafta 4. gün karşılaşmalarının ardından ligin ilk etabı tamamlanmış oldu. VRL Türkiye: Birlik liginin sıralamasına baktığımızda; Surreal Esports ve Fire Flux Esports, 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile ligin ilk etabını 1. ve 2. sırada tamamladı. 3. sırada 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile Futbolist, 4. Galatasaray Esports, 5. Thunderbolts Gaming, 6. Team Lixa oldu. Son sırada yer alan Fenerbahçe Espor ve Galakticos ise VRL Türkiye: Birlik liginden elendi. 
 
     VRL Türkiye: Birlik Playoff karşılaşmaları belirlendi. Surreal Esports ve Fire Flux Esports ise adlarını doğrudan yarı final etabına yazdırırken çeyrek finalde; Galatasaray Espor ile Thunderbolts Gaming, Futbolist ile Team Lixa eşleşti. Playoff karşılaşmaları 15 Mart Salı günü gerçekleşecek. VRL Türkiye: Birlik liginin şampiyonu, VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Challengers Promotion turnuvasında ülkemizi temsil edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler