VR Macera Oyunu Journey for Elysium'un Çıkış Fragmanı Yayınlandı

31.10.2019 13:37 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Cronos Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Mantis'in yaptığı VR macera oyunu Journey for Elysium'un çıkış fragmanı yayınlandı. Oyun bugün itibariyle Steam üzerinden yayınlanacak ve oyunu oynamak için Oculus Rift veya HTC Vive teknolojisine sahip olmanız gerekiyor.
 
Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısı ve bahsi geçen çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Journey For Elysium, Yunan ve Roma mitolojisinden ilham alan, hikaye odaklı bir VR oyunudur. Oyuncular vefat eden isimsiz bir kahraman rolünü üstlenecekler. Kendisini yeraltı dünyasında yaşamla ölüm arasında sıkışıp kalmış bir teknede bulur. Elysium'a ulaşmak ve kurtuluş elde etmek için, gizemli yolcunun tüm yeteneklerini ve becerilerini giderek daha ayrıntılı zorluklarla kullanması gerekir. Yol boyunca, geçmişi hakkında daha fazla şey keşfedecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey for Elysium Platformlar: PC Geliştirici: Mantis Dağıtıcısı: Cronos Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler