VR Oyunu The Walking Dead Onslaught 29 Eylül'de Çıkacak

13.08.2020 16:49 Gazali Çetinkaya

 
The Walking Dead: Saints & Sinners'dan sonra bir sanal gerçeklik The Walking Dead oyunu daha geliyor.

Geliştirici Survios, The Walking Dead Onslaught'ın 29 Eylül'de PlayStation VR, Oculus ve SteamVR (Index & Vive) için çıkışını gerçekleştireceğini duyurdu.

Ön siparişler “Golden Katana” ile “Golden Knuckle Knife” silahlarını ve “Sheriff Rick” ile “Hunter Daryl” görünümlerini içerecek.

AMC'nin dizisini baz alan birinci şahıs aksiyon oyunu The Walking Dead Onslaught Rick, Daryl ve Michonne gibi dizinin ikonik karakterlerini kontrol etme imkanı sunacak ve zombiler ve diğer tehditlerle dolu kıyamet sonrası dünyada sürükleyici bir hayatta kalma deneyimi sunacak.

The Walking Dead Onslaught resmi oynanış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead Onslaught Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Survios Dağıtıcısı: Survios Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 13 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler