VR Rol Yapma Oyunu RUINSMAGUS, 7 Temmuz'da Geliyor

01.07.2022 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Mastiff ve geliştirici CharacterBank, sanal gerçeklik aksiyon rol yapma oyunu RUINSMAGUS'un 7 Temmuz'da SteamVR ve Quest için çıkış yapacağını duyurdu.
 
RUINSMAGUS, sanal gerçeklik aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun, şehir merkezinde büyük bir harabeye ev sahipliği yapan Gran Amnis'de geçecek. Oyuncu, araştırma kurumu Enigma'dan acemi araştırmacı Iris ile birlikte harabelerin gizemlerini çözmeyi çalışacak. 
 
Harabelere girenlerin, içindeki hazineleri koruyan Muhafızlarla savaşmaktan başka seçeneği olmayacak. Giderek artan ölümcül zorlukların üstesinden gelmek için benzersiz büyüler yapmanız ve geliştirmeniz gerekecek. Güçlü büyüleriniz ve sağlam kalkanınızla, harabenin sahiplerine karşı nefes kesici bir dövüşün tadını çıkarabileceksiniz. 
 
Gücü Hissedin: Avuçlarınızın içinden 14 farklı büyüyü serbest bırakın.
Kendinizi Koruyun: Düşmanların saldırılarını engellemek için kalkanınızı kullanın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1701560/RUINSMAGUS/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 23 Dk önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler