V-Rally 4 için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

09.06.2018 04:49 Gazali Çetinkaya

 
   Bigben Interactive ve Kylotonn Entertainment V-Rally 4 için yeni bir fragman yayınladı. Bir dakika uzunluğunda olan bu fragmanda V-Rally Cross ve Buggy modları gösteriliyor.
 

Efsanevi bir off-road yarış oyunun dönüşü! Zorlu bir simülasyonda uzman haline gelirken olağanüstü deneyimin tadını çıkar. Rallilerin, rallikrosların, driftlerin, hafif siklet arabaların ve tepe tırmanışlarının zorluklarına meydan okuyarak her kıtaya uğrayan olan muhteşem bir yolculuğa çık.

Adrenalin reflekslerini artırırken, daha da yüksek hızlara ulaşmak için tehlikeli yollara, düşmanca çevre şartlarına ve zorlu koşullara hükmet. Her bir kategorideki en efsanevi arazi araçlarının direksiyonuna geçerek, muhteşem manzaralara sahip en zorlu güzergahlara meydan oku.

Ralli : Modern ve tarihe geçmiş araçların direksiyonunda, Kenya’dan Sequoia Park’a kadar çoğu zaman aşırı koşullara sahip en zor güzergahlara hakim ol.
V-Rally Cross: Çamur/asfalt yollarda 8 kişilik heyecanlı yarışlar.
Extreme-Khana: Yollara saçılmış tuzakların arasında drift, isabet ve hız konularında sürüş ve gösteriş kabiliyetini sınırlarına kadar zorla!
Buggy: Amansız yarışları kazanabilmek için gereken fizik kurallarını öğren, kendine özel refleksler geliştir ve engebeli arazi sürüşünde uzman ol.
Hillclimb: Bu güçlü, atak canavarların direksiyonunda zirveye ulaş.

Motorlu araç yarışları ve tehlikeli motor sporlarının en ünlü araçları da dahil 50’den fazla model arasından istediklerini biriktir, geliştir, özelleştir ve en önemlisi, bunlarda uzmanlaş!

Yarış simülasyonları konusunda uzmanlaşmış bir ekip olan Kylotonn Racing Games tarafından geliştirilen V-Rally 4, KT Engine’in en yeni fizik ve grafik gelişimlerine sahiptir.

Yolculuklar paylaşılmadıklarında anlamlı olmadığından, deneyiminizi ve gelişiminizi aktarabilmeniz için V-Rally 4’te bir kariyer modu ve çevrimiçi mod da vardır.

 
   V-Rally 4 PlayStation 4, Xbox One ve PC için Eylül 2018'de; Switch için daha sonraki bir tarihte çıkacak.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
V-Rally 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler