V Rising İçin Ruins of Mortium Güncellemesi Yayınlandı

22.04.2024 14:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Stunlock Studios tarafından biz oyun severlere sunulan vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için yeni bir güncelleme yayınlandı. Ruins of Mortium adındaki yeni yama, oyuna yeni oyun sonu etkinliklerini, karakterleri, ekipmanları ve daha fazlasını dahil ediyor.
 
V Rising dünyası genişliyor
 
 
 
Yapılan açıklamayla beraber oyuncular yeni ve ölümcül bir oyun sonu bölgesini keşfedebiliyor ve burası Mortium Harabeleri olarak karşımıza çıkıyor. Kadim vampir Drakula'nın tahtını geri almaya çalışmasıyla beraber biz de burada hayatta kalma mücadelesine atılabiliyor ve dinamik oyun sonu etkinliklerini burada tamamlamak durumunda kalıyoruz.
 
Yeni güncelleme sadece bu harabeleri değil aynı zamanda yeni bir düşman türünü, yeni silahları, ekipman kademelerini, büyü iyileştirmelerini ve kontrolcü desteğini ekliyor. Ayrıca oyuna performans geliştirmeleri ve görsel iyileştirmeler de dahil oluyor. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
 
V Rising şu anda Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak mevcut ve 8 Mayıs'ta tam sürüm olarak piyasaya sürülecek. PlayStation 5 sürümü ise 2024'ün sonlarına doğru çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
V Rising Platformlar: PC Geliştirici: Stunlock Studıos Dağıtıcısı: Stunlock Studıos Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler