Valheim için 4 Yeni Mod Yayınlandı: Hava, Kara ve Deniz Canlıları

19.06.2023 12:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Iron Gate'in üstlendiği açık dünya hayatta kalma oyunu Valheim için dört yeni mod yayınlandı. Mod geliştiricisi 'Marlthon' tarafından yayınlanan bu modlarla beraber oyuna ücretsiz olarak yeni canlılar ekleniyor ve oyunun havası değişiyor. 
 
4 yeni mod yayınlandı
 
 
 
Marlthon tarafından Valheim için yayınlanan dört yeni içerik paketinde kanatlı hayvanlar, deniz hayvanları, kedi gibi kara hayvanları ve daha fazlası yer alıyor. Mod içeriklerine olursak, Air Animals paketi kartalı, kuğuyu, 6 kelebek türünü ve 4 böcek türünü oyuna dahil ediyor. Öte yandan Deniz Hayvanları paketi katil balinayı, yunusu, köpek balığını, timsahı, kaplumbağayı, fok balığını ve Penguen'i oyuna ekliyor.
 
Ayrıca balık tutma sistemine 37 yeni balık türünü, 7 deniz yıldızını ve 1 yengeci ekleyen bir Fisher paketi de yayınlanmış durumda.
 
Modlara ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz:
 
Air Animals
Sea Animals
Cat's
The Fisher

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valheim Platformlar: PC Geliştirici: Iron Gate AB Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 39 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler