Valkyria Chronicles 3 Extra Edition Videosu Geldi

Valkyria Chronicles 3: Extra Edition serinin sevenleri için geliyor.
02.09.2011 12:40 Burçin Aygün


     Bu haftanın başında sizlere duyurduğumuz gibi, Valkyria Chronicles 3 Extra Edition çok sevilen turn-based strateji oyununun üçüncü PSP oyununu içerecekti. Bunun yanı sıra paket yeni görev bölümlerini ve dört adet de DLC paketine sahip olacaktı. 23 Kasım tarihinde sadece Japonya'da çıkacak olan Valkyria Chronicles 3 Extra Edition için şimdilik bir Batı çıkış tarihi yok ve büyü olasılıkla da olmayacak.

     Bugün yayınlanan video ise oyunun hikayesini anlatırken bir yandan da harika animasyonları ile dikkat çekiyor. Video boyunca aksiyon ve drama hiç hız kesmiyor. Öte yandan paketin içerisinde yer alacak olan yeni görev bölümleri ve dört adet DLC paketi hakkında da kısa bilgiler veriliyor. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3135]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 3 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler