Valorant'ın Yeni Ajanı Killjoy ile Tanışın

30.07.2020 20:28 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games, oynaması ücretsiz rekabetçi FPS oyunu Valorant'ın yeni ajanını tanıttı.

Alman ajan Killjoy, 4 Ağustos'ta yayınlanacak 2. Kısım güncellemesiyle oyuna eklenecek.

Yetenekleri:
 
ALARM BOTU
 
Menzili içine girmeye cüret eden düşmanların peşine düşen bir robot göndermek için Alarm Botu'nu kuşan. Katil robotçuğum hedefine yetişince, bana kafa tutan şapşalı güm diye havaya uçurur. Alarm Botu yalnızca hasar vermekle de yetinmez. Etkilediği hedefleri geçici olarak savunmasız hale getirerek onların tüm kaynaklardan iki kat hasar almasına sebep olur. Gönderdiğin robotçuğu geri çağırmak için robotu gönderdiğin tuşu basılı tutarsın, olur biter.
 
 
TARET

Bazen ihtiyacın olan çözümü gökte ararken yerde bulursun. 180 derecelik bir koni içindeki düşmanlara ateş eden bir taret yerleştirebilirsin mesela. Tareti kaldırmak için tareti yerleştirdiğin tuşu basılı tutman yeterli.
 
 
NANOSÜRÜ
 
Bombayı sallarsın. Düştüğü yerde sessiz sessiz durur. Sonra bombayı etkinleştirerek, hasar veren Nanosürü'yü bir salarsın ortalığa... Arkana yaslanıp düşmanın ağlayarak kaçışını izlersin.
 
 
TECRİT
 
Zamanlamasını ayarlarken biraz dikkatli olmak gerekiyor ama cihazı bir çalıştırdın mı, etki alanındaki tüm düşmanları 8 saniyeliğine tecrit edersin. Düşmanlar bu cihazı imha edebilir tabii.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler