Valve Gamescom 2018'e Katılacak

19.07.2018 15:17 Gazali Çetinkaya

  
Gamescom 2018 katılımcı firmalar listesi açıklandı ve bu firmalar arasında Valve da bulunuyor.
 
Valve şu anda Dota kart oyunu Artifact üzerinde çalışıyor ve yaklaşık üç ay önce satın aldığını duyurduğu Firewatch'un geliştiricisi Campo Santo yeni oyunu In The Valley of Gods üzerinde çalışıyor.
 
Valve ayrıca geçtiğimiz sene tam teşekküllü tek-kişilik oyunlar ve üç adet yeni sanal gerçeklik oyunu geliştirdiğini açıklamıştı ancak o zamandan bu yana resmi bir haber paylaşılmadı. Gösterilmesi muhtemel Artifact ve In The Valley of Gods dışında Gamescom 2018'de bu tek kişilik ve sanal gerçeklik oyunları hakkında yeni bir şeyler duyabiliriz.
 
Gamescom 2018 etkinliği 21 - 25 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek. Katılım listesinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler