Valve'ın CEO'su Newell Half-Life 3'e Dair Sinyaller Vermiş Olabilir

05.07.2019 19:27 Nursema Emre

 
Half Life 3 yıllardan beri oyuncular tarafından dört gözle bekleniyor, bu yüzdendir ki yıllardan beri de insanlar sürekli bu konuda birbirlerine şaka yapıyorlar. Bu şakaların bazıları komik olsa da bazıları oyuncuları tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratıyor.
 
Serinin ikinci oyunu çıkalı 15 yıl geçti ve bu yüzden üçüncü oyunun gelmesine dair tüm umutlar neredeyse tükendi.  
 
Şimdi gelelim Newell'ın insanları umutlandıran konuşmasına... Newell konuşmak için ayağa kalktığında, şirketin yıllardan beri kilometre taşı sayılan oyunların bazılarından söz etmeye başladı. Bununla birlikte aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi (04:20) Newell konuşmasının odak noktasını 3 sayısına çekmeye çalıştı.  
 
Newell tam olarak şunları söyledi:
 
"Kilometre taşları hiçbir şey için nihai son değil. Onlar sadece başlangıç. Bu yüzden Half-Life, Half-Life 2'ye, Source, Source 2'nin geliştirilmesini sağladı. Team Fortress 2'de yaptığımız deneysel şeyler Dota'yı geliştirmemizi sağladı. Yani belki bir gün 2 numara bizi dağda parlayan tam bir sayıya götürecek... Bunu ise sadece görmemiz gerekecek." 
 
Newell'ın konuşmasının şaka olduğu gayet belli ancak bu durum yine de serinin hayranlarının umudunu kaybetmesini sağlayamadı. 
 
Yazıda bahsettiğimiz videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler