Vampire: The Masquerade - Shadows of New York PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

09.04.2020 15:05 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Draw Distance, Vampire: The Masquerade - Shadows of New York'u PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

Bu yıl içinde tüm platformlarda eş zamanlı olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York, Aralık 2019'da çıkan Vampire: The Masquerade - Coteries of New York'un bağımsız genişleme paketi. Tek olarak satın alıp oynanabilecek.
 
Coteries of New York'da olduğu gibi Vampire: The Masquerade 5th Edition evreninde geçen görsel roman türündeki bağımsız genişleme paketi Shadows of New York Lasombra klanı üyesi olarak oynayacağınız yeni bir hikaye, yeni karakterler, yeni yerler ve müzikler sunacak. 
 
Daha fazla bilgi için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York Platformlar: PC Geliştirici: Draw Distance Dağıtıcısı: Draw Distance Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler