Vampyr, 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

26.02.2022 11:20 Mehmet Tandoğan

DONTNOD Entertainment, bir basın açıklamasında Vampyr'in Haziran 2018'de piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında iki milyondan fazla sattığını duyurdu. Vampyr ayrıca sekiz milyon indirmeye sahip olarak Epic Games Store'da ücretsiz olarak yer alıyordu. Bu, ilk Life is Strange ile beraber DONTNOD'un bugüne kadarki en büyük finansal başarısı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Öte yandan DONTNOD Entertainment, 2018'de Bandai Namco'dan Twin Mirror IP'sini satın aldı ve oyunun Aralık 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana yaptığı satışlar, yatırımının sadece yüzde 75'ini karşıladı.  
 
1918 Londra. Vampir'e dönüşen Dr. Jonathan Reid'sin. Doktor olarak şehrinin gribe yakalanan vatandaşlarını kurtarmak için tedavi bulmalısın. Vampir olarak iyileştirme yemini ettiklerinle beslenmekle lanetlendin. İçindeki canavara yenilecek misin? Yaptıklarınla Londra'yı kurtaracak veya lanetleyeceksin. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/427290/Vampyr/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler