Vampyr TV Dizisi Duyuruldu

17.08.2018 18:03 Gazali Çetinkaya

 
Dontnod Entertainment'ın aksiyon rol yapma oyunu Vampyr'in TV dizisi geliyor.
 
20th Century Fox'a bağlı olan Fox21 Vampyr'in haklarını aldı ve dizinin adaptasyonunu Wonderland Sound & Vision ile DJ2 Entertainment gerçekleştirecek. DJ2 Entertainment ayrıca Dontnod Entertainment'ın bir diğer oyunu Life is Strange'in TV dizisi üzerinde de çalışıyor.
 
"Vampyr'in bir televizyon şovu için harika bir önerme olduğuna inanıyoruz. Dizi, oyunun hayranlarının Vampyr'in zengin, derin hikayesine girmesi ve bağlanması için yeni ve heyecan verici bir yol sunacak. Fox21'deki yetenekli ekibin oyunumuzun karanlık atmosferik evrenini televizyona nasıl adapte edeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi Dontnod Entertainment CEO'su Oskar Guilbert.
 
"Vampir'in bir TV dizisine uyarlanması için Fox21 ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dontnod, Vampyr'i şimdiden modern bir video oyunu klasiği haline getiren derin bir anlatı ile eşsiz karanlık, sürükleyici bir dünya yarattı. Fox21'in tüm yetenekleri ve deneyimleri ile daha geniş bir kitlenin Vampir'in fantastik evrenini keşfetmesine izin verecek bir TV şovu yaratmasını görmek için sabırsızlanıyorum." dedi Focus Home Interactive CEO'su Jurgen Goeldner. 
 
Vampyr şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Bu yaz oyuna Story (Hikaye) ve Hard (Zor) modu olmak üzere iki yeni mod gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler