Vampyr için Tanıtım Videosu Paylaşıldı

23.12.2016 11:48 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde Remember Me ve ardından Life Is Strange ile karşımıza çıkan Dontnod Entertainment bu kez Vampyr adlı yeni oyunu ile geliyor ve IGN tarafından oyun için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.
 
   Focus Home Interactive'in dağıtıcılığını yapacağı Vampyr 1918 yıllarında İngiltere'de geçecek ve aksiyonun yanı sıra rol yapma oyunu türünde olacak. Ek olarak oyunda ateşli/ateşsiz silahlar ile birlikte özel güçlerimiz de bulunacak ve düşmanlarımıza karşı kullanabileceğiz.  
 
   PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına geliştirilen yapımın 2017 yılında çıkış yapması bekleniyor ancak henüz net bir çıkış tarihi yok.
 
   Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 31 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler