Vane 15 Ocak 2019'da PS4 için Çıkacak

08.12.2018 20:22 Gazali Çetinkaya

 
Friend & Foe tarafından geliştirilen macera oyunu Vane 15 Ocak 2019'da PlayStation 4 için çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 99,00 TL (PS Plus üyeleri için 79,20 TL) fiyattan ön siparişe açılmış durumda.
 
Oyunun Playstation.com üzerindeki tanıtım yazısı:


Uzun zaman önce unutulmuş sakinlerinin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışırken tehlikeli, kötü hava şartlarına maruz kalmış topraklarda seyahat edin.

Önünüzde bilinmeyen bir diyar ve unutulmaya yüz tutmuş bir tarih yatıyor. Tehlikeli mağaraların derinliklerine inin, ıssız harabelerini keşfedin ve sizin de bir parçası olduğunuz ipuçları için fırtınalı göklerde süzülün.

Dünya kadim bir güçle yankılanıyor ve uzaklarda bir yerlerde fırtına giderek büyüyüp yaklaşıyor. Hareket hâlindeki bir dünyada güvenli bir geçit bulun ve şimdiki zamanda geçmişin sırlarını ortaya çıkarın.


Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler