Ve Yapımcıdan Yanıt Geldi: Cyberpunk 2077'de Lady Gaga Olacak mı?

18.07.2019 15:10 Nursema Emre

 
Belki son yılların en çok merakla beklenen oyunu olan Cyberpunk 2077 için haberler akmaya devam ediyor.
 
Son olarak CD Projekt RED'den Alvin Liu, yaptığı bir röportajda uzun süredir merak edilen Lady Gaga mevzusuna değindi. Röportajın ilgili kısmını sizlerle paylaşıyoruz.
 
E3'te Keanu'nun sahneye çıkması büyük olay yarattı. Neler olduğunu anlatabilir misiniz?
 
"Elbette. Oyuna bir ünlüyü katma fikri ortaya çıktığında doğru isimi bulmaya çalıştık. Komedi filmlerinde oynayan veya benzeri bir aktörle çalışamazdık."
 
Evet. Lady Gaga'nın olacağına dair dedikodular da var. 
 
"Lady Gaga gerçekten de cyberpunk bir karakter ve oyuna mühiş uyardı. Ama, maalesef oyunda Lady Gaga olmayacak. Ekipten bir sürü kişi Matrix, Johnn Mnemonic ve Speed gibi filmlerin hastasıydı ve Keanu da bu yüzden oyuna fazlasıyla uyuyordu."
 
Gelen yanıta bakılırsa oyunda Lady Gaga'yı göremeyeceğiz ama CD Projekt RED'in sanki bir sürpiz daha hazırladığını da düşünmüyor değiliz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler