Video Game Awards'da Üç Yeni Oyun Gösterilecek

03.11.2011 21:37 Samet Konuksal


     Bugün oylama süreci başlayan Video Game Awards, önceki senelere oranla daha dolu geçecek gibi gözüküyor. Yapılan açıklamalara göre Video Game Awards'da üç yeni yapım sahnelenecek.
 
     İlk verilen bilgilere göre bu yapımlardan birisi Alan Wake'in devam oyunu olacak. Daha önce Remedy tarafından onaylansa da resmi duyurusunu göremediğimiz yeni Alan Wake oyununun ismi Alan Wake 2 değil, bir ara oyun adına sahip olacak. 
 
     Alan Wake'in yanı sıra oyun dünyasının en iyi senaryolarından birisine sahip oyun serisi Metal Gear Solid'in kayıplara karışan Rising'i tekrardan gösterilecek. VGA'nın sunucularından olan Geoff Keighley Twitter üzerinden bu konu adına, "Sonunda yeniden doğuyor." açıklamasını yaptı.
 
     Video Game Awards'ın şimdilik duyurulan son sürprizinin ismi ise bilinmiyor. Keighley'in yaptığı açıklamaya göre BioWare'in yeni alt stüdyolarından yepyeni bir yapım ilk kez VGA'da gösterilecek. 
 
     Video Game Awards, 10 Aralık'da Spike TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Eğer izleme imkanına erişemezseniz üzülmeyin, BSC yanınızda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler