Vin Diesel ARK 2'nin Sadece Ana Karakteri Değil, Oyunun Baş Yapımcılığını da Üstleniyor

14.12.2020 23:49 Gazali Çetinkaya

 
Studio Wildcare, The Game Awards 2020 etkinliğinde ARK 2'yi duyurmuştu ve duyurunun en dikkat çeken kısımlarından biri oyunun ana karakteri Santiago'yu Vin Diesel'in oynaması oldu.

Görünen o ki Vin Diesel sadece oyunun başrolünde değil. Aynı zamanda oyun üzerinde de çalışıyor.

Basın bülteninde belirtilene göre Vin Diesel, Studio Wildcare'a baş yapımcı olarak katılmış ve ARK 2 ile birlikte ARK animasyon dizisinin de baş yapımcısı.
 
Studio Wildcare, Vin Diesel'in oyunu derinlemesine anladığını ve geliştirme sürecinde doğrudan geri bildirim sağladığını belirtti. 
 
ARK 2 Xbox Series ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihini henüz belli değil.
 
ARK animasyon dizisi Helena Walker karakterine odaklanacak ve seslendirme kadrosunda Elliot Page, Vin Diesel, Gerard Butler, Michelle Yeoh, Devery Jacobs, Malcolm McDowell, Elliot Page, David Tennant, Karl Urban ve Russell Crowe yer alıyor. 2022'de yayınlanacak.
 
ARK 2
 
 
 
ARK Animasyon Dizisi 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK 2 Platformlar: PC Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Studio Wildcard Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler