Voidu’dan Black Friday Kampanyası

27.11.2015 18:30 Tunahan Safdır

 
     Bağımsız dijital oyun platformu Voidu, Black Friday kampanyasıyla 200'den fazla oyunda indirimli fiyatları oyuncularla buluşturuyor.

     Rockstar Games oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

     Grand Theft Auto V ve serinin diğer oyunlarının yanında GTA Online’da kullanılabilir GTA dolarları içeren GTA V paketleri %80’e varan indirimlerle Voidu’da. Ayrıca Max Payne, L.A. Noire, Bully ve Midnight Club gibi klasikleşmiş Rockstar oyunları da oyuncuları bekliyor.

     Electronic Arts oyunlarında 1 Aralık’a kadar %75’e varan indirimler

     Battlefield Hardline’dan Battlefield 4’e, Dragon Age: Inqusition’dan Fifa 16’ya en popüler Electronic Arts oyunlarında %75'e varan indirimler mevcut.
 
     Bethesda oyunlarında 1 Aralık'a kadar %80’e varan indirimler

     Fallout New Vegas, Wolfenstein: The New Order, Skyrim ve Elder Scrolls Online: Tamriel Edition gibi popüler Bethesda oyunlarında %80’e varan indirimler oyuncuları bekliyor.

     2K Games oyunlarında 4 Aralık'a kadar %80’e varan indirimler

     Popüler 2K Games oyunları Civilization V, Civilization: Beyond Earth, Bioshock Infinite, Borderlands 2, Evolve, NBA 2K16 ve XCom Enemy Unknown %80’e varan indirimlerle Voidu’da.

     Tomb Raider serisinde 30 Kasım'a kadar %75’e varan indirimler

     Lara Croft'un başrolde olduğu aksiyon serisi Tomb Raider 3 TL’den başlayan fiyatlar ve %75’e varan indirimlerle Voidu’da.

     Paradox Interactive oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

     Black Friday kampanyasında en popüler Paradox Interactive oyunları Cities Skylines, Europa Universalis IV, Magicka 2, Pillars of Eternity ve çok daha fazlası %80’e varan indirimlerle Voidu’da.

     Black Friday kampanyasında yer alan tüm indirimlere bu adresten ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler