Volition En Sonunda Saints Row 2'nin PC Versiyonunu Düzeltiyor

15.10.2019 08:59 Gazali Çetinkaya

 
Saints Row 2 PC versiyonu oldukça sorunlu bir porttu ve oyuncular genelde düzgün bir şekilde oynamak için Gentlemen of the Row modunu kullanıyordu. Fakat geliştirici ekip en sonunda bunu düzeltecek.
 
Dün Saints Row 2'nin 11. yıl dönümü şerefine düzenlenen canlı yayında Volition kayıp kaynak kodunu bulduklarını ve performans yaması üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu.
 
Yama performans iyileştirmeleri ile birlikte çok oyunculu mod için Steamworks desteği, daha önce sadece konsolda mevcut olan bir indirilebilir içerik, uzak çizim mesafesinde artış, daha yüksek çözünürlük desteği ve daha kaliteli ses içerecek.
 
Yama üzerinde küçük bir ekip çalışıyor. Ne zaman yayınlanacağını belli degil.
 
Açık dünya aksiyon macera oyunu Saints Row 2 ilk olarak Ekim 2008'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmış ve bir yıl sonra PC'ye gelmişti. 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler