WRATH: Aeon of Ruin, 2023'te Tam Sürüme Kavuşuyor

18.09.2022 12:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılar 3D Realms ve Fulqrum Publishing ile geliştirici KillPixel, karanlık temalı korku birinci şahıs nişancı oyunu WRATH: Aeon of Ruin Erken Erişim'den ayrılacağını ve 2023 baharında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. WRATH: Aeon of Ruin ilk olarak 22 Kasım 2019'da Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Yayınlanan yeni fragman oyunun ilk bossunu tanıtıyor: Lady of Ascension - Yas Vadisinin Muhafızı. İlk bölümde beş kalıntıyı topladıktan sonra oyuncular Bölüm 2'ye ulaşmak için Guardian'ı yenmelidir. 
 
Efsanevi Quake 1 teknolojisi ile geliştirilen WRATH, 90'ların en sevilen oyunlarından ilham alıyor. WRATH, zamanın eskitemediği DOOM, QUAKE, DUKE NUKEM 3D, BLOOD, UNREAL ve HEXEN gibi klasik oyunların tasarımını benimsiyor ve bunları 21. yüzyıla taşıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRATH: Aeon of Ruin Platformlar: PC Geliştirici: KillPixel Dağıtıcısı: 3D Realms, 1C Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler