WRC 5'in Çıkış Tarihi Yeni Bir Video İle Onaylandı

21.07.2015 15:15 Hakan Bozdemir

 
     WRC 5'ten yayımlanmış olan 55 saniyelik yeni video ile birlikte oyunun çıkış tarihi kesin olarak açıklanmış oldu. Önümüzdeki sonbahar mevsiminin ekim ayında PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS Vita ve PC platformlarına WRC 5 çıkış yapacak.
 
     Aşağıda yer alan duyuru videosunda Ford Fiesta RS ile yağmur, çamur ve kardan sürücümüz geçişler yapıyor. WRC 5'in oyuncuları çok farklı koşullar içerisine sokup yarıştıracağı söyleniyor oyunun yönetmeni tarafından.
 
     Ekim ayında çıkacak olan bir diğer ralli oyunu Sebastien Loeb Rally Evo ile WRC 5'in de bu şekilde kafa kafaya bir mücadele sürdüreceğini söyleyebiliriz. Bakalım hangi oyun daha fazla satış yapacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRC 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler