WWE 2K20 Ne Zaman Geliyor? İşte Oyunun Kapak Fotoğrafı

06.08.2019 18:29 Nursema Emre

 
WWE hayranları için büyük gün nihayet belli oldu. WWE 2K20'nin ne zaman geleceği belli oldu. Oyun hakkında daha fazla sızıntıya artık gerek kalmadı, nihayet oyunun resmi çıkış tarihi ve kapak fotoğrafı belli oldu.
 
Öncelikle bilgilendirmelere kapak fotoğrafıyla başlayalım. Bu yılın kapağında tek güreşçi bulunmayacak onun yerine iki güreşçi birden bulunacak. Son sekiz WWE oyununun kapağında da yalnızca tek güreşçi bulunuyordu. Şimdi ise bu iki güreşçi Roman Reigns ve "The Man" lakaplı Becky Lynch bulunacak.
 
 
Bununla birlikte 2K kariyer modunu hem kadın hem erkek güreşçi olarak oynayabileceğimizi de doğruladı, yani takımlar her iki cinsiyeti de içerecek. 
 
Oyunun çıkış tarihine gelecek olursak, WWE 2K20 PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 22 Ekim'de gelecek ve ne yazık ki oyun Switch platformları için gelmeyecek. Oyundan bir de fragman geldi, ilgili fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler