WWE 2K20'den İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

16.10.2019 16:12 Özgür Eroğlu

 
Televizyon programı olan WWE'nin bu yıl çıkacak olan oyunu WWE 2K20'den yeni oynanış videoları paylaşıldı. DualShockers tarafından yayınlanan bu oynanış videolarının ilkinde WWE'nin en popüler güreşçilerinden The Rock ve Big Bos Man'i dövüşürken görüyoruz. Diğer oynanış videosunda ise Finn Balor ve Ciampa güreşçilerini görüyoruz. 
 
WWE 2K20 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Ekim'de çıkacak. Bahsi geçen oynanış videolarını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Favori WWE Superstar'larınız, Legend'lar, Hall of Famer'lar ve NXT'nin en iyileri, şenliklere katılacak ve WWE 2K serisinin yeniden doğuşunu kutlayacak! WWE 2K20'de temel oynanış geliştirmeleri, kolaylaştırılmış kontroller ve seride şimdiye kadarki en eğlenceli ve yaratıcı şekilde kapsamlı giriş olacak. WWE 2K20 ayrıca Four Horsewomen/Women’s Evolution hikayelerine odaklanan tamamen yeni bir 2K Showcase, 2K Towers'ın dönüşü ve belirgin bir şekilde hem erkek hem de kadın oynanabilir karakterlere sahip yepyeni MyCAREER ile erkek ve kadın rakipleri içeren Mixed Tag Maçlarını da içerecek. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler