WWE 2K24 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman

22.01.2024 17:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Visual Concepts ekipleri Amerikan güreşi WWE 2K24'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu. Standart sürümler 8 Mart'ta, Deluxe ve "Forty Years of WrestleMania" sürümleri ise çıkıştan üç gün önce 5 Mart'ta piyasaya sürülecek.
 
Dolu dolu içeriklerle gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
Cody Rhodes standart sürümün kapağında yer alırken birçok kez şampiyon olan ve Kadınlar Royal Rumble'ı kazanan Bianca Belair ve Rhea Ripley Deluxe Sürümün kapağını paylaşacak. Diğer taraftan The Forty Years of WrestleMania Edition kapağında The Rock, The Undertaker, Hulk Hogan ve "Stone Cold" Steve Austin gibi ikonik Süperstar ve Efsaneler bulunacak.
 
WWE 2K24 yeni modlarıyla, grafik geliştirmeleriyle ve daha fazlasıyla çıkışa hazırlanıyor.  Hayranlar, aralarında Roman Reigns, Andre the Giant, Becky Lynch, Batista, Kurt Angle, Asuka, Bret Hart, Brock Lesnar, "Macho Man" Randy Savage'ın da bulunduğu 200'den fazla WWE Süperstarı ve Efsanesinden oluşan devasa kadroyu bekleyebilir.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K22 Platformlar: PC Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler