WWE 2K Battlegrounds'ın Yeni Fragmanında Paul Heyman Oyun Modlarını Tanıtıyor

12.08.2020 19:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Saber Interactive, arcade tarzda amerikan güreşi oyunu WWE 2K Battlegrounds için yeni bir fragman yayınladı ve fragmanda Paul Heyman oyunda bulunacak modları tanıtıyor.

Oyun modları:
 

Tüm Dünyada Mücadele Edin!
Paul Heyman ve Stone Cold Steve Austin ile birlikte orijinal çizgi roman üzerinden anlatılan yepyeni hikaye modunda oynayın ve sonraki WWE Superstar'larını bulmaya yardım edin! Oyun boyunca yeni karakterlerle Savaş Alanlarının kilidini açarken yiğitliğinizi sınamak ve yeteneklerinizi göstermek için mevcut WWE Superstar'larına karşı benzersiz ve renkli yeni karakterler olarak dövüşün.

Sizin Savaş Alanınız!
Birçok özelleştirilebilir parçayla tamamen kendi eseriniz olan karakterler ve Savaş Alanları oluşturarak, özelleştirerek ve düzenleyerek WWE 2K Battlegrounds'da istediğiniz gibi oynayın!

Yığınla Maç Türü
Çelik Kafes, Kraliyet Gürlemesi, Ölümcül Dört Yol ve yepyeni Savaş Alanı Mücadelesi dahil eğlenceli ve yeni değişikliklerle dolu çeşitli favori maç türlerinizde oynayın!

Yerel ve Çevrimiçi Savaşlar!
Çevrimiçi Turnuvalarda mücadele edin veya zafere ulaşarak Savaş Alanının Kralı olun ve tüm dünyadan oyunculara karşı çevrimiçi yakın dövüşten sağ kurtulun! Ayrıca, yerel çok oyunculu karşılaşmalarda mücadele ederek arkadaşlarınıza hükmedin!

 
WWE 2K Battlegrounds 18 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkacak. 

WWE 2K Battlegrounds oyun modları fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K Battlegrounds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler