WWE Smackdown! vs. Raw için DLCler Yolda

12.10.2010 22:27 Levent Polater

    THQ, WWE Smackdown vs Raw 2011 ile ilgili ilk DLC (İndirilebilir İçerik) planlarını sergiledi. İlk olarak 'Fan Axxess' adında bir DLC çıkaracağını açıklayan THQ, bu pakete ödeme yapanlara yeni duyurulan DLC'lerin hepsini bedava indirme seçeneğini sunacak. Fan Axxess 800 MS puanına yani 9.99 dolara satılacak.
 
    Ancak 'Fan Axxess' yerine DLC'leri ayrı ayrı satın almak isteyenlere içerikleri sıralamak gerekirse, içinde WWE efsaneleri British Bulldog, Lex Luger, Nexus’ Wade Barrett, Justin Gabriel ve David Otunga bulunan ilk DLC paketi 560 MS puanına, 6.99 dolara satılacak. Bu paketin içinde ayrıca Shaun Michaels ve Shad için extra kostümler bulunacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. 
 
    Bir diğer DLC paketi ise extra kostümler ile ilgili,  John Cena, Undertaker ve CM Punk için yeni kostümler bu pakette bulunacak ve 240 MS puanına 2.99 dolara satışa çıkacak. Ancak dediğim gibi tüm bu içerikleri 'Fan Axxess' ile sadece 800 MS puanına almak da söz konusu. Bundan sonraki paketler için de 'Fan Axxess'in bedava içerik sunup sunmayacağı ise belirtilmedi.
 
    WWE Smackdown vs Raw 2011, 29 Ekim'de PS3, 360, Wii, PSP ve PS2 için çıkışını yapacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE SmackDown! vs. RAW 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 8 Dk önce Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 5 Saat önce Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 7 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 7 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler