Wall Street Journal: Nintendo, Switch Üretimini İki Katına Çıkaracak

17.03.2017 10:48 Gazali Çetinkaya

 
   Wall Street Journal'in kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre Nintendo, Switch üretimini bir sonraki mali yılda iki katına çıkarmayı planlıyor.  
 
   Bu da Nisan 2017'de başlayacak mali yılda Nintendo ile sözleşmeli olan imalatçıların başlangıçtaki 8 milyonluk Switch üretimi planının 16 milyon adete çıktığı anlamına geliyor. 
 
   Verilen bu kararın halkın Switch'e olan büyük talebinin sonucu olduğu ve Switch'in ilk piyasaya sürülme üretim hızının Wii ile uyumlu olduğu söyleniyor.
 
   Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima, şirketin her ay iki milyon Switch dağıtabileceğini söylemişti ancak "üretime aşina olan bir kişi" Wall Street Journal'a 2.5 milyon dağıtım sayısının daha olası olduğunu belirtiyor.
 
    Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya çapında çıkış yaptı. SuperData'nın paylaşmış olduğu bilgilere göre Nintendo Switch ilk haftasında dünya çapında 1.5 milyon adet satmayı başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler