Wall Street Journal: Nintendo İki Yeni Switch Modeli Çıkaracak

25.03.2019 10:45 Gazali Çetinkaya

 
Wall Street Journal'den Takashi Mochizuki'nin raporuna göre, Nintendo bu yazın başlarında iki yeni Nintendo Switch modelini piyasaya sunacak.

Yeni modellerden bir tanesi gelişmiş özelliklere sahip olacak fakat konsolun prototip versiyonuna erişme şansı bulan tedarikçiler ve geliştiricilerin Wall Street Journal'a söylediğine göre bu gelişmiş Nintendo Switch modeli PlayStation 4 Pro veya Xbox One X konsolları kadar güçlü olmayacak. Diğer modelin ise casual oyuncular için daha ucuz bir seçenek olacağı söyleniyor.

Wall Street Journal'in bir kaynağı: "Gelişmiş versiyonun Sony'nin PlayStation 4 Pro'da yaptığına benzer bir şey olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Diğeri ise geçmişteki el konsollarında da yapıldığı gibi ucuz bir alternatif olacak."

İki yeni Nintendo Switch modelini de gören Wall Street Journal'in başka bir kaynağı tasarımlarının orijinalinden farklı olduğunu ve gördüğümüzde şaşıracağımızı dile getirdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler