Warcraft Filminden Konsept Çizimleri ve Detaylar

09.11.2013 23:30 Beril Sergün

     Senelerdir oldu mu olacak mı derken sonunda gerçeğe dönüşen Warcraft filminin BlizzCon'daki paneli devam ediyor. Film hakkında büyük detaylara girilmese de en azından konsept çizimleri birazcık merakımızı gideriyor.

 
     Filmin yakın bir zamanda gelmeyeceği açık görünüyor ayrıca çünkü konuşmalarda geçen "Henüz filmi çekmeye başlamadık" ve "Onu yapacağız, bunu yapacağız" cümleleri hep geleceğe yönelik ancak yapımcılar hikayenin ve karakterlerin kesinlikle Warcraft havasından kopmayacağını ancak gerçekçi olacağını ekliyor. Bunun yanında Warcraft filmi üzerinde çalışan kişilerin Alpha döneminden beri oyuncu olmaları da umut vermiyor değil işin açıkçası. Chris Metzen ve yapımcıların da anlaşıyor olması güzel tabii bu sayede hikâyenin ve filmin klâsik Hollywood uyarlamalarına benzeme riski azalıyor ama belli olmaz. Oyun uyarlamaları film açısından bugüne kadar çok başarılı olmadı sonuçta.
 
     Dediğim gibi henüz çekime başlamamış bir filmi anlatıyorlar şu anda, her şey yapım aşamasında o yüzden biz hep beraber konsept çizimlerine bakabiliriz.

     Draenor;
 
 

    Dalaran;
 
 
 
     Ironforge;

 
    Stormwind City;

 
Güncelleme: Şu anda biraz gazla 2 sene sonra gelmesi beklenen filmden ayrıntılar çalınmaya çalışılıyor. Filmde, Anduin Lothar (Varian Wrynn'in hocası), Durotan (Thrall'ın babası) karakterleri olacak bu da demektir ki insan ve ork temasında dolanacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler