Warcraft Filminin İlk Videosu Gösterildi!

21.07.2013 01:09 Samet Konuksal


    Eğlence dünyasının en önemli etkinliklerinden Comic Con'dan her türlü haber gelmeye devam ediyor. Oyun dünyasıyla ilgili oyun, çizgi roman, kitap duyurularının haricinde bir de filmle ilgili bir gelişme yaşandı. Gelen haberlere göre Blizzard, Warcraft filminin ilk videosunu geçtiğimiz saatlerde San Diego Comic Con'da gösterdi.
 
    Comic Con'un nabzını tutan ünlü sitelerde çıkan haberlere göre Blizzard, Warner Bros. panelinde Warcraft filminin teaser videosunu konuklarına sundu. CinemaBlend sitesinin belirttiklerine göre sinematik olarak hazırlanan bu videoda kutsanmış bir savaşçı, iri cüsseli bir Ork'a karşı mücadele verirken gösterilmiş. Tabii bu video teaser videosu olduğu için oldukça kısa sürmüş.
 
    Bu video ne zaman internet mecralarına düşer bilemiyoruz fakat daha önceden gelen haberlerde Warcraft filminin çekimlerinin 2014'ün hemen başında başlayacağı belirtiliyordu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 13 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 35 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler