Warcraft III: Reforged Beta Oynanış Görüntüleri

17.10.2019 12:00 Gazali Çetinkaya

 
Book of Flames adlı YouTube kanalı, Warcraft III: Reforged'un beta sürümünden 1080p 60FPS'te maksimum ayarlarda 50 dakikanın üzerinde oynanış görüntüsü paylaştı.
 
Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged tamamen yeniden modellenmiş karakterler ve animasyonlar, yeniden düzenlenmiş haritalar ve tek oyunculu modları, güncellenmiş eşleştirme sistemi, kullanıcı arayüzü ve dünya editörü ve 4K çözünürlük desteği sunacak. The Frozen Throne genişlemesini de içerecek ve genişleme remaster sürümde yeniden yapılan ara sahneler ve yeniden kaydedilen seslendirmeler sunacak. Warcraft III: Reforged multiplayer modu 2002'de çıkan orijinal oyun ile uyumlu olacak.
 
Oyunun bu yıl içinde PC ve Mac için çıkması planlanıyor. Oyunun standart sürümü $29.99, Spoils of War sürümü ise $39.99 fiyattan playwarcraft3.com üzerinde ön siparişte. 
 
Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warcraft III: Reforged Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler