Warframe: Sisters of Parvos'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

01.07.2021 10:48 Umut Tandoğan

 
 
Warframe: Sisters of Parvos'un çıkış tarihi 6 Temmuz olarak belirlendi. Sisters of Parvos, şuana kadarki en kapsamlı güncellemelerinden biridir.
 
Octavia, Baruuk, Khora ve Atlas Kaplamaları ile çarpıcı yeni zırh, silah görünümleri, Tenno tasarımlı yeni özelleştirmeler oyuna eklenecektir.
 
Yeni silahları, ödülleri, özelleştirmeleri, oyun geliştirmelerini resmi web sitesinden takip edebilirsiniz.
 
Oyun Hakkında:
 
Unreal Tournament serisiyle tanınan ve son olarak The Darkness II'de karşımıza çıkan yapımcı Digital Extremes, oynaması ücretsiz oyunlar furyasına dahil oluyor. Free to Play olan Warframe yine aynı firmanın Dark Sector isimli yapımıyla fazlaca benzer görsellere sahip. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor -10 Sn önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı -13 Sn önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 29 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler