Warframe için Sisters of Parvos Güncellemesi Duyuruldu

01.07.2021 19:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Warframe, 'Sisters of Parvos' adlı yepyeni bir oyun güncellemesinin 6 Temmuz'da tüm platformlarda yayınlanacağını duyurdu. Yeni güncelleme detaylarını göstermek için de yeni bir fragman yayınlandı.
 
Yeni paket ile oyuna Corpus Lich Sistemi gelecek. Bu sistem, aktif oyunculara ek boss (patron) savaşları ve ödüller sağlayacak. Yareli adlı yeni bir karakter de oyuna dahil olacak. 
 
Digital Extremes ayrıca isteğe bağlı bir Destekçi Paketi de yayınlayacak. Bu paket Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC ve Nintendo Switch'de satın alınabilecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler